Skip to content
Sinds 1928 een begrip aan de Lisserdijk

Oldenhage is een echt familiebedrijf. Dé specialist in het totale onderhoud van boten. Een bedrijf dat in 1928 is opgericht door Leendert Oldenhage. Het is nu tijd voor de derde generatie om het familiebedrijf met trots verder te ontwikkelen. Hierbij staan kwaliteit, vakmanschap en service centraal. Wij denken graag mee en voeren onze allround werkzaamheden in de Bollenstreek en omgeving uit. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer bij ons aan

Specialisten met vakkennis

Bij Oldenhage werken onze vakmensen iedere dag opnieuw aan passende oplossingen voor vraagstukken van onze opdrachtgevers. Iedereen is welkom. Of u nu een particuliere vraag heeft of gebruik wilt maken van onze diensten voor een project. Alles is mogelijk. Wij zetten onze kennis met enthousiasme in om tot het beste eindresultaat te komen. Van onderhoud, reparatie en service tot metaalbewerking, restauratie en straalwerk. Daarnaast staat onze langshelling altijd voor u klaar en bieden wij zomer- en winterstalling aan. Wij hebben alles onder één dak. Wel zo makkelijk.

Neem contact op

Kom werken bij Oldenhage

Klinkt dit alles als muziek in de oren? Vaar met ons mee! Ons bedrijf is zich volop aan het moderniseren en ontwikkelen. Wij hebben een mooie koers voor ogen. Daarom staan wij altijd open voor mensen die ons team willen komen versterken. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en dragen wij onze kennis graag over aan de volgende generatie. Met onze allround werkzaamheden en de centrale ligging, werken wij met passie aan diverse projecten. Van klein tot groot. Voor particulieren en bedrijven.

Solliciteer direct
Onderhoud
Meer informatie
Bootstalling
Meer informatie
Projecten
Meer informatie
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vragen of meer informatie? Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top
×