Skip to content
Verkoop gebruikte onderdelen voor boten

Een boot bestaat uit veel verschillende onderdelen. Soms gaat alleen precies dat ene onderdeel stuk dat niet zo makkelijk te krijgen is. De winkels en webshops gaan mee met de innovaties, waardoor de kans groot is dat de oudere onderdelen op een gegeven moment niet meer worden verkocht. Jammer, want hoe moet u nu uw boot repareren zonder het onderdeel dat u nodig heeft? Stuur ons eens een bericht. Door de jaren heen hebben wij veel onderdelen verzameld en is een grote voorraad met gebruikte onderdelen ontstaan. Onderdelen die u misschien net nodig heeft. Dat scheelt een hoop tijd.

Meer bij ons aan

Grote voorraad bootonderdelen

Roeien met de riemen die er zijn. Wij zijn er goed in. Met onze voorraad gebruikte bootonderdelen, hebben wij al veel bootliefhebbers geholpen en helpen u graag aan het juiste onderdeel.

Neem contact op
Alle hens aan dek

De vakmensen van Oldenhage halen de handen altijd flink uit de mouwen om u zo goed mogelijk te helpen. Met het vinden van de juiste onderdelen voor uw boot, maar ook met onderhoud, reparatie en service, metaalbewerking, zomer- en winterstalling, restauratie en straalwerk. Daarnaast staat de langshelling op onze jachtwerf altijd voor u klaar. Bij Oldenhage bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wij denken graag mee en regelen alles tot in de puntjes. Zien wij u binnenkort?

Maak een afspraak
Onderhoud
Meer informatie
Bootstalling
Meer informatie
Projecten
Meer informatie
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vragen of meer informatie? Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top
×