Skip to content
Installatie op boten

Voor de pleziervaart en beroepsvaart onderhouden, repareren en installeren wij alle elektrische installaties die aan boord aanwezig zijn. Doet de motor van uw boot het niet meer? Onze vakmensen kijken wat het probleem is en repareren, als het mogelijk is, de motor. Moet de motor worden vervangen? Wij regelen een nieuwe, demonteren de oude motor en zorgen voor de volledige montage en installatie van de nieuwe motor. Wel zo fijn. Dan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Naast bootmotoren verzorgen wij nog meer installaties. Benieuwd?

Meer bij ons aan

Elektrische installaties aan boord

Als u gaat varen wilt u wel dat de boot in de juiste koers meevaart. Het is belangrijk dat de motor goed werkt, u gebruik kunt maken van het toilet, de schroefas soepel meedraait en u water kunt gebruiken wanneer u dat wilt. Het installeren van deze onderdelen op een boot is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom raden wij het aan om de elektrische installaties aan boord uit te laten voeren door een specialist. Zo weet u zeker dat de installaties op de juiste manier zijn aangebracht en gaat u veilig het water op.

Neem contact op

Diverse soorten elektrische installaties

Oldenhage is een familiebedrijf dat alles van boten weet en de elektrische installaties op boten. Bij ons kunt u terecht voor diverse installaties. Denk hierbij onder andere aan de volgende installaties:

  • Motor
  • Toilet
  • Schroefas
  • Watertank
Maak een afspraak
Onderhoud
Meer informatie
Bootstalling
Meer informatie
Projecten
Meer informatie
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vragen of meer informatie? Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×