Skip to content
Scheepshelling voor schepen tot 95 ton

Voor schepen die voor onderhoud of reparatie uit het water moeten, hebben wij onze scheepshelling klaarstaan. Met deze helling halen wij uw schip uit het water zodat u zelf aan de slag kunt met de werkzaamheden. Uiteraard is het ook mogelijk om onze vakmensen het onderhoud of de reparatie uit te laten voeren. Net wat u zelf wilt. De langshelling haalt lichte en zware boten in diverse formaten tot 95 ton uit het water. Is uw schip langer dan 25 meter en breder dan 5 meter? Dan kijken we samen met u wat er mogelijk is om uw schip uit het water te halen.

Meer bij ons aan

Huur de scheepshelling

Onze scheepshelling is gevestigd bij de werf bij de jachthavendam in Lisse en is te huren voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw boot, schip, vlet of bak. U huurt de helling zo lang als nodig. Hierdoor heeft u alle tijd om de werkzaamheden aan uw schip zorgvuldig te realiseren. Bij de langshelling voorzien wij u van stroom en water. Daarnaast is er een toilet aanwezig. De werf in Lisse staat bekend als sfeervol en een werf waar mensen voor elkaar klaarstaan. Dat zorgt ervoor dat u met plezier naar uw schip gaat.

Direct huren

Unieke helling in de Bollenstreek

De scheepshelling van Oldenhage is de enige langshelling in de Bollenstreek en omgeving. Het voordeel? Bij Oldenhage geven wij graag advies en vinden wij het leuk om onze kennis met u te delen. Daarnaast is het geen probleem om de materialen die u nodig heeft te regelen. Wilt u uw boot, sloep of schip uit het water takelen? Dan bent u bij Oldenhage aan het juiste adres. Van boten voor pleziervaart tot beroepsvaart. Wij zorgen dat uw vaartuig veilig uit het water wordt gehaald. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak
Onderhoud
Meer informatie
Bootstalling
Meer informatie
Projecten
Meer informatie
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vragen of meer informatie? Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×