Skip to content
Specialist in metaalbewerking

Op zoek naar een specialist op het gebied van metaalbewerking? Bij Oldenhage maken wij echt alles van RVS, aluminium en staal. Wij kunnen draaien, frezen, walsen, knippen en zetten, ponsen, snijden en dergelijke. Voor particulieren en bedrijven. Met de hulp van onze machines maken wij projecten in alle vormen en volledig op maat. Door de grote voorraad materialen schakelen wij snel en weten wij van iedere opdracht een succes te maken. Samen de mogelijkheden voor uw project bespreken?

Stuur een berichtje

Metaalbewerking op locatie

In veel situaties voeren wij metaalbewerking uit in onze werkplaats. Wilt u de werkzaamheden liever op locatie laten realiseren? Ook dat is geen probleem. Onze vakspecialist komt graag langs. Wij nemen alle nodige materialen mee en gaan direct aan de slag. Het doel? Opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen. Bij Oldenhage is uw project in goede handen.

Maak een afspraak

Waterdichte aanpak

Oldenhage heeft veel ervaring in metaalbewerking en heeft voor ieder vraagstuk een passende oplossing. In onze werkplaats hebben wij een grote voorraad met onder andere balken, platen en strippen. Hebben wij het materiaal dat u nodig heeft op voorraad? Dan leveren wij dat dezelfde dag nog. Zoekt u een specifiek onderdeel? De kans is groot dat wij het voor u hebben liggen. Zoek niet verder, Oldenhage is dé partner en leverancier voor alle metalen projecten.

Neem contact op
Onderhoud
Meer informatie
Bootstalling
Meer informatie
Projecten
Meer informatie
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vragen of meer informatie? Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×