Skip to content
Onderhoud, reparatie en service

Hoe vervelend is het om met pech het dagje varen te moeten onderbreken? De motor niet aan de praat te krijgen of water in de boot te ontdekken? Het is belangrijk om uw boot het hele jaar door de juiste aandacht te geven. Wij onderhouden boten, sloepen en grote schepen, zodat de kans op pech tijdens het varen zo klein mogelijk is. Moet er iets vervangen of gerepareerd worden? Onze vakmensen zorgen voor de onderdelen, reparatie en installatie. Bij Oldenhage bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wij denken graag mee en regelen alles tot in de puntjes. Ook als u onderweg toch pech heeft met uw boot.

Meer bij ons aan

Meedenken en aanpakken

Voor u is het goed om te weten dat wij écht voor alles een oplossing hebben. Doet de motor het niet meer? Is het tijd om de boot in de antifouling te zetten? Moet er een toilet of zwemtrap worden geplaatst? Heeft de boot een lekkage? Of start de buitenboordmotor niet meer? Wij hebben alle kennis in huis om alles binnen en buiten uw boot vakkundig op te lossen. Motorreparatie voeren wij voor alle merken uit en ook bootonderdelen leveren wij van alle merken. Loopt u met uw boot tegen een probleem aan? Laat het ons weten!

Neem contact op

Bootonderhoud met een servicebeurt

Klaar om de boot gereed te maken om weer te varen? Vergeet de servicebeurt niet door onze vakmensen uit te laten voeren. Maak vandaag nog een afspraak voor een servicebeurt en ga veilig het water op.

Maak een afspraak
Onderhoud
Meer informatie
Bootstalling
Meer informatie
Projecten
Meer informatie
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vragen of meer informatie? Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×