Skip to content
Bootstalling voor boten en sloepen

Heeft uw boot onderhoud nodig? Moet er een onderdeel worden gerepareerd? Bent u van plan om uw boot op te knappen? Of wilt u dat uw boot in de zomer of winter op een veilige plek wordt ondergebracht? Laat uw boot stallen bij Oldenhage. Wij hebben voor boten een perfecte plek op de kade. Bij onze kade in Lisse halen wij de boot uit het water en spuiten wij de boot helemaal schoon. Ook de jukken waar de boot in de stalling op staat, regelen wij. Wel zo fijn. Daar hoeft u zich dan geen zorgen om te maken.

Meer bij ons aan

Faciliteiten bootstalling

Bij onze zomerstalling en winterstalling voor boten zijn alle nodige faciliteiten aanwezig. Zo is er stroomvoorziening, watervoorziening en een toilet. Daarnaast kunnen wij voor de nodige materialen zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan antifouling, anodes, verf, kwasten en diverse bootonderdelen. Handig wanneer u bezig bent met het repareren, opknappen of winterklaar maken van uw boot. Onze bootstalling bevindt zich bij de jachthavendam in Lisse. Een werf die bekend staat om de goede sfeer. Dat maakt het werken aan uw boot nóg leuker.

Direct huren

Schoon schip maken

Met de faciliteiten bij onze bootstalling, heeft u alles bij de hand om eventuele werkzaamheden aan uw boot zelf uit te voeren. Heeft u hulp nodig van onze vakmensen? Ook dat kan! Zij weten écht alles van boten en gaan met veel enthousiasme voor u aan de slag. Van onderhoud, reparatie, en restauratie tot installatie, straalwerkzaamheden en het winter- of zomerklaar maken van uw boot. Daarnaast kunnen wij uw boot ook alleen in het water hijsen. Zien wij u binnenkort bij onze zomerstalling of winterstalling voor boten?

Reserveer een plekje
Onderhoud
Meer informatie
Bootstalling
Meer informatie
Projecten
Meer informatie
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vragen of meer informatie? Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×