Skip to content
Roest verwijderen met straalwerk

Roest is een veelvoorkomend probleem waar wij ons allemaal weleens aan storen. Wij komen het onder andere tegen bij boten, wielen, gereedschap en onderdelen van machines. Gelukkig hebben wij de oplossing. Met onze straalmachine verwijderen wij oude verflagen, roest en vuil van diverse materialen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij stralen het. Heeft u last van roest en wilt u het roest graag laten verwijderen?

Meer bij ons aan

Zo goed als nieuw

Oldenhage is in de Bollenstreek en omgeving de enige die straalwerk uitvoert. Wij verwijderen roest en laten de materialen er weer zo goed als nieuw uitzien. Echt alles kan door de straalmachine die wij op de werkplaats hebben staan. Het stralen zorgt ervoor dat wij het materiaal volledig reinigen. Met deze handeling is een nieuwe verflaag ook zo aangebracht. Hierdoor geniet u weer optimaal van het product of straalt u met uw boot op het water.

Neem contact op
Straalwerk voor alle materialen

Straalwerk voeren wij uit voor kleine en grote projecten. In alle materialen. Onze straalmachine heeft genoeg capaciteit voor alle soorten projecten. Wilt u uw velgen roestvrij maken? Is het roer aan een opknapbeurt toe? Of heeft die handige machine net iets te veel uren in de regen gedraaid? Breng onze specialisten op de hoogte. Samen bespreken we wat de mogelijkheden voor uw product of project zijn en gaan wij aan de slag om het roest te verwijderen.

Maak een afspraak
Onderhoud
Meer informatie
Bootstalling
Meer informatie
Projecten
Meer informatie
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vragen of meer informatie? Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
×